ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  20-26/1/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η ανατρεπτική νέα Σελήνη μας προδιαθέτει να έχουμε επαναστατικές τάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις, πολλές φορές αδιαφορώντας για το κόστος. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας. Από την άλλη θα αποφορτίσουμε την συναισθηματική μας ένταση.

ΚΡΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο δίνει μεγάλη έμφαση στις παρέες και στις ομάδες που συμμετέχει. Δεν πρέπει όμως να ξεχνά ότι εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν  για οικονομικούς λόγους ή από διάσταση απόψεων, με ηρεμία όλα μπορούν να διαρρυθμιστούν. Η νέα Σελήνη στις 24/1 σας φέρνει στο προσκήνιο ομάδες ανθρώπων που δεν πρέπει να εμπλέξετε με τα οικονομικά.    Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει την δύναμη και την ικανότητα να εκφράσει τις απόψεις του σε ένα πιο ευρύ περιβάλλον. Συναντήσεις και συζητήσεις με παρέες και ομάδες  είναι εποικοδομητικές.   Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σε ότι αφορά καριέρα ή στόχους, για να έχετε επιτυχία πρέπει να κοπιάσετε. Άτομα με κύρος ίσως σας προκαλέσουν πίεση. Πολλά μπορεί να αλλάξουν σε βάθος χρόνου. Ουδέτερη αυτή η εβδομάδα για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει τον Ουρανό τον πλανήτη των αλλαγών να επηρεάζει αυτούς περισσότερο που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες, που θα έχουν την τάση να νευριάζουν ή να επαναστατούν πιο εύκολα σε ανθρώπους με κύρος ή μεγαλύτερους στην ηλικία π.χ. πατέρας. Οι στόχοι και η καριέρα σας αποσπούν την προσοχή όλη την εβδομάδα.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει έντονες συζητήσεις για οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Οι συλλογικοί χώροι σας βοηθούν ή μπορεί αυτό το διάστημα να έχετε κέρδη από μια ομάδα.  Το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζει να «χτίζει» καινούργιο τρόπο σκέψης, εκεί που βλέπει ότι παλαιές ιδέες δεν «δουλεύουν» πια ή δεν τους εξυπηρετούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ.   Το πρώτο δεκαήμερο βρίσκει καινούργιους τρόπους να αντιμετωπίσει τις ξαφνικές εσωτερικές αδιεξόδους, αλλά πέφτει στην παγίδα της εσωτερικής έντασης που τους κάνει και επαναστατούν σε όποιους έχουν διαφορετική άποψη από την δική τους.  Το δεύτερο δεκαήμερο εκτός από έντονες συζητήσεις και πρωτοποριακές ιδέες που θα ενστερνίζεται, θα έχει και την εύνοια στον επαγγελματικό χώρο. Καλό θα είναι να αποφεύγετε τις εντάσεις με τον/την σύντροφο ή με τους συνεργάτες.  Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται  ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό, ανασυνταχθείτε και βρείτε τρόπους να λύσετε οικονομικά θέματα που έχετε με τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να προσέξει εκτός από την ένταση με παρέες, φίλους ή συλλογικούς χώρους που θα τους αναστατώσουν. Χρηματοοικονομικά θέματα ή κληρονομικά θα σας απασχολήσουν όλη την εβδομάδα.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει την εύνοια από συνεταιρισμούς και σε πιο προσωπική βάση από τους συντρόφους που εκτός των άλλων θα έχουν πολλά να τους διδάξουν. Ταξίδια με ερωτικούς συντρόφους θα είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικά. Άνθρωποι τελείως διαφορετικοί από εσάς θα σας ευεργετήσουν. Προσοχή στο χώρο εργασίας μπορεί να υπάρξει ένταση ή μικρό προβλήματα υγείας.  Το τρίτο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίζει αυταρχικότητα στις σχέσεις του και αλλάζει σιγά-σιγά ο τρόπος που βλέπει μια συνεργασία ή μία σοβαρή σχέση. Γενικά όμως είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε.

ΛΕΩΝ.   Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχει ξαφνικές αναταράξεις στον επαγγελματικό χώρο από συνεργάτες ή σε προσωπική βάση με τους συντρόφους λόγω διαφορετικών απόψεων. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Επικεντρώνεστε στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Η νέα Σελήνη δείχνει ότι αντιμετωπίζετε εκκεντρικά τους συνεργάτες ή το ταίρι σας.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μεγάλη ένταση στο να δημιουργήσει όπως επίσης μπορεί να έχει και ερωτικό ανταγωνισμό. Εύνοια σε κρυφά οικονομικά που έχουν σχέση όμως με την δουλειά του. Συζητήσεις για συνεργασίες και σε προσωπικό επίπεδο με τον/την σύντροφο.  Το τρίτο δεκαήμερο πιέζεται από την καθημερινότητα και ίσως από ένα προϊστάμενο στο χώρο εργασίας. Γενικά είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, αυτό που θα χρειαστεί όλο αυτό το διάστημα είναι να προσέχετε την υγεία σας που έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία σας. Μην υιοθετείτε φοβίες και εμμονές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει αλλαγές και εντάσεις στο χώρο εργασίας. Δεν έχετε λόγους να εξάπτεστε και να λέτε λόγια που θα ξαφνιάσουν τους γύρω σας. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε όπως κάνετε πάντα. Μπορεί να έχετε αλλαγές στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασίας.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ευχάριστη εβδομάδα με έντονο το ερωτικό στοιχείο. Μία σχέση μπορεί να τους προσφέρει χαρά και όχι μόνο, μέσα από ταξίδια μπορεί να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο. Συντροφικότητα και δημιουργία. Έντονες συζητήσεις στο χώρο της οικογένειας.  Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Χτίζει σιγά-σιγά μία σχέση και απομυθοποιεί μία άλλη. Η αλλαγές θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα και θα είναι για καλό. Δημιουργία μέσα από εσωτερική μετάλλαξη.

ΖΥΓΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να κινηθεί προσεκτικά στις 23/1 γιατί ίσως οικονομικά θέματα μπορεί να ανατρέψουν ένα δημιουργικό σχέδιο. Η νέα Σελήνη σε προκαλεί να βρεις καινούργια σχέδια και να αλλάξεις τρόπο προσέγγισης στον συναισθηματικό (ερωτικό) τομέα.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει θετική εβδομάδα με την οικογένεια να βρίσκεται στο επίκεντρο, διευκολύνοντας την καθημερινότητα και βοηθώντας σε κάθε εμπόδιο ακόμα και στην εργασία. Το περιβάλλον και ότι έχει να κάνει με επιμόρφωση θα σας αποσπά μεγάλη ενέργεια αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.  Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί από 13-18/10, μπορεί να έχουν πίεση από την οικογένεια ή ένα μεγάλο άτομο στην ηλικία να χρειάζεται την προσοχή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει δώσει όλη την προσοχή του στην οικογένεια ή ότι αφορά ακίνητα. Ίσως υπάρξουν νεύρα μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου. Το ίδιο μπορεί να ισχύει με συνεργάτες που θεωρείται ότι έχουν μια «ιδιόρρυθμη» συμπεριφορά. Η νέα Σελήνη θα σας επηρεάσει στον τομέα της οικογένειας, έχοντας την αίσθηση ότι επαναστατούν απέναντί σας.  Το δεύτερο δεκαήμερο εκτός από τις έντονες συζητήσεις με την οικογένεια για οικονομικά θέματα, κατ’ άλλα θα έχετε μία δημιουργική και άκρως ερωτική εβδομάδα. Εύνοια σε γραπτά και σε εκδόσεις.  Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται από το πλανητικό σκηνικό. Ίσως αισθάνεστε λίγο πιεστικό τον περίγυρο, αλλά σε βάθος χρόνου το περιβάλλον θα «μεταλλαχτεί».

ΤΟΞΟΤΗΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει μεγάλο δυναμισμό και θέληση για συζητήσεις αλλά θα υπάρχουν ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητα ή στον εργασιακό χώρο που μπορεί να σας αναστατώσουν. Προσοχή μην παρεκτραπείτε λεκτικά. Η νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά γραπτά ή καινούργιες σχέσεις. Οι ανατροπές από ομάδες, συλλόγους, εταιρίες θα είναι όμως μέσα στο πρόγραμμα.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει εύνοια οικονομική αν υπάρχει οικογενειακή επιχείρηση. Επίσης θα υπάρχει εύνοια σε ότι αφορά ακίνητα. Από ότι φαίνεται δεν θα μπορούν να σας φέρουν αντιρρήσεις από το περιβάλλον σας, έχετε την δυναμικότητα και τα επιχειρήματα για να καταφέρετε να επιβάλετε την γνώμη σας. Έντονη επικοινωνία με φίλους και γνωστούς. Τα οικονομικά ανακάμπτουν.  Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Προσοχή σε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο σε γενικές γραμμές θα το απασχολήσουν οικονομικά θέματα και εκεί θα δώσει έμφαση. Στις 23/1 θα ανατραπεί ένα σχέδιο γιατί δεν συνάδει με τον οικονομικό προγραμματισμό που έχετε κάνει. Επίσης ίσως αναστατωθείτε από ένα αγαπημένο πρόσωπο χωρίς περεταίρω όμως συνέπειες.  Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να επωφεληθεί από γραπτά ή επιμόρφωση. Κάποια άτομα από το περιβάλλον σας συμπαθούν, μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θα έχετε εύνοια. Ο κρυφός ανταγωνισμός είναι δεδομένος, όμως και εσείς πρέπει να συνδιαλέγεστε ακόμα και με αυτές τις συνθήκες. Το τρίτο δεκαήμερο αργά αλλά σταθερά αλλάζει και υιοθετεί καινούργιο τρόπο σκέψης ακόμα και ζωής, μέσα από δυσκολίες αισθάνεται ότι αλλάζει φιλοσοφία ζωής. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, ανασυγκροτηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο λάμπουν με το ήλιο στο ζώδιο τους (χρόνια πολλά). Η επαναστατική διάθεση που έχουν τα οικεία σας πρόσωπα έρχονται κόντρα με τα δικά σας θέλω. Κάντε υπομονή είναι προσωρινό, άλλωστε εσείς ως συνήθως ξαφνιάζετε τους άλλους. Η νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σας και οι αλλαγές που εσείς ενστερνίζεστε έρχονται σε αντίθεση με την οικογένεια και το κοινώς αποδεκτό σαν παράδοση.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει διευθετήσει σωστά τις υποθέσεις και τα αδιέξοδα χωρίς να τα κοινοποιεί  για αυτό και τώρα μπορεί να έχει οικονομική εύνοια. Επίσης οι διασυνδέσεις και οι συζητήσεις με ομάδες και παρέες έχουν αποφέρει καρπούς γιατί γίνεστε αποδεκτοί με το λόγο σας. Το τρίτο δεκαήμερο δεν έχει όψεις που το επηρεάζουν άμεσα. Έχετε την τάση να απομονώνεστε έτσι ώστε να μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα. Άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα στην ηλικία σας περιορίζουν. Αντιμετωπίστε τους ενδόμυχους φόβους σας, έτσι ώστε να δείτε την πραγματική αναμόρφωσή σας. Αναδιοργανωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την νέα Σελήνη σε ότι αφορά την ψυχολογία που έχει άμεση σχέση από την «παράξενη» στάση του περιβάλλοντός σας (συγγενείς, γείτονές κτλ.). Στις 23/1 απομονώνεστε γιατί μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε κρυφούς αντίπαλους. Το περιβάλλον είναι απρόβλεπτο, αλλά και εσείς είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας- μάλλον είστε πολύ ευαίσθητοι. Όμως να ξέρετε ότι είστε συμπαθείς στους άλλους.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχετε εύνοια από τους φίλους και τις παρέες σας. Έχετε πολλά να κερδίσετε αν βρίσκεστε μέσα σε μια ομάδα ακόμα και συναισθηματικά αν όχι και οικονομικά. Κρυφές συζητήσεις για κάποιο σχέδιο δημιουργούν ένταση. Άτομα κύρους ίσως σας ανταγωνίζονται, προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει ουδέτερη εβδομάδα. Αργά αλλά σταθερά αλλάζετε τις ομάδες που συμμετέχετε, κάποιες παρέες, σύλλογοι κτλ, δεν σας εξυπηρετούν πια και πρέπει να αλλάξετε «συμμαχίες».                                               

Σχετικά